AVSPILLING AV INDEO VIDEO I NYERE WINDOWS-VERSJONER

PROBLEM: Video vises ikke

I noen av våre eldre produksjoner brukes Indeo videoformat.
Tidligere var Indeo videokodek standard i Windows, men i WindowsXP, Windows Vista og Windows 7 har Microsoft fjernet den.
De som har XP, Vista eller 7 må altså installere og registrere kodeken for å kunne se Indeo video.

LØSNING:

INDEO VIDEO SKAL NÅ FUNGERE.

Tilleggsinfo:
Du finner mer om dette på http://forum.videohelp.com/topic327077.html

I Service Pack 2 for WindowsXP og for Vista har Microsoft sperret for at man kan spille av Indeo video hvis videofilen ikke ligger på lokal harddisk.
Du får altså feilmelding selv om du har Indeokodek installert dersom du henter videofilen fra nettet.

Løsning:
Kopier videofilen til C: og kjør den derfra.

Du finner mer info om dette problemet på http://ligos.com/index.php/home/support/indeosupport/